Topmatras kopen? Bekijk ons gehele assortiment

Heb je afgelopen tijd een nieuw matras gekocht of zoek je meer ligcomfort? Dan is de matrastopper de beste uitkomst. Maar waarom zou je nou een topmatras kopen? Het topmatras geeft je een meteen merkbaar ligcomfort verbetering. Verder zal het de levensduur van jouw favoriete matras zeer gaan verlengen. Een topmatras ligt bovenop jouw gewone matras. Omdat een topmatras voor jouw ligcomfort en matras zal zorgen is het kiezen van een topmatras zeer persoonlijk. Hierom hebben wij bij Bosch Bedding veel verschillende topmatrassen geschikt voor iedereen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een topmatras?

Door ons ruime assortiment blijft het moeilijk om de juiste keuze te maken. Iedereens lichaam is natuurlijk erg uniek en wordt het dus een zeer persoonlijke keuze. Wij willen jouw graag hiermee helpen, dus vertellen wij even waar je op moet letten bij het kopen van jouw topmatras.

1.Breng van tevoren eerst goed in kaart wat jouw behoeften en wensen zijn voor jouw topmatras. Zodat je een groot deel van ons assortiment kan achterlaten. Misschien heb je wel een heel nieuw matras of boxspring nodig.

2.Het blijft een persoonlijke keuze, dus is het belangrijk om te vragen hoe jij nou daadwerkelijk slaapt. Stel jezelf wat vragen, zoals “wat voor soort slaper ben ik?” of “heb ik lichamelijke klachten en waar?”. Als je deze antwoorden hebt dan kun je ook gerichter opzoek naar wat voor materiaal er in jouw topmatras moet komen. Zo zou je deze kunnen testen in één van onze winkels.

3.Verder moet je een keuze maken in de afmeting van jouw topmatras. Wij hebben voor topmatrassen veel verschillende maten, waardoor er voor iedereen een geschikt matras te vinden is. Wij hebben de volgende maten voor de topmatrassen:

80×200 cm
90×200 cm
120×200 cm
140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm
200×200 cm

Hierbij is het mogelijk om bij de meeste maten voor langere lengtes te kiezen, zoals 210 cm of 220 cm. Tot slot zijn er ook nog verschillende diktes topmatras. De dikkere topmatrassen zullen beter zijn voor mensen met een wat zwaarder gewicht of andere slaaphouding.

Welke topmatras soorten zijn er voor jou te koop?

Er zijn drie verschillende soorten topmatrassen die je kan kopen. Zo zijn de koudschuim topmatrassen het meest toegankelijk van de beddenwereld. Hierbij is de kern gemaakt van een stevig schuim dat voor ondersteuning zal zorgen. Verder heeft het een uitstekende koelingsfunctie, zodat je goed koel blijft tijdens jouw nachtrust.

Er is ook een topmatras met een stugger schuim in de kern verwerkt en wordt het traagschuim topmatras genoemd. Dit schuim gaat gemengd met jouw lichaamstemperatuur zich vormen naar jouw lichaamsvorm. Dit zal voor specifieke ondersteuning van je lichaam zorgen. Verder heeft het traagschuim een warmte isolatie systeem, zodat je warm blijft tijdens het slapen.

Tot slot is er nog het latex topmatras. Dit is een combinatie van het traag- en koudschuim topmatras. Hierbij heeft het een stevige kern en zal het zich ook vormen naar jouw lichaam. verder heeft het een verbeterde koelingsfunctie en warmte isolatie.

Als je de keuze hebt gemaakt is het handig om te weten dat wij ook splittopers verkopen voor de elektrische boxsprings. Deze topmatrassen zijn aan de bovenhelft in het midden gescheiden, zodat het bed individueel versteld kan worden door jou en je partner.

Een topmatras kopen doe je bij Bosch Bedding

Als je nu helemaal zeker bent met je keuze kun je via de webshop van veel voordelen genieten. Als je toch nog niet zeker bent over jouw keuze dan kun je altijd nog contact opnemen met onze slaapadviseurs. Ben je tevreden dan profiteer je nog van deze standaard voordelen:

-90 dagen slaapgarantie
-Gratis thuisbezorgd over de gehele Benelux
-Snelle levering en goede service van onze adviseurs

Zo kun je binnenkort weer goed gaan slapen door Bosch Bedding. Verder verwelkomen wij jouw graag naar één van onze winkels om toch nog het topmatras uit te komen proberen.