Vind het perfecte topmatras 120×200

  • Royal traagschuim topmatras 10cm dik – 120×200 cm

    Aanbieding! Royal hybrid Oorspronkelijke prijs was: €400.Huidige prijs is: €349.
    Stel samen
  • Latex topmatras royal 10cm – 120×200 cm

    Aanbieding! Latex topmatras royal 10cm zij- en bovenaanzicht Oorspronkelijke prijs was: €599.Huidige prijs is: €389.
    Stel samen

Voor een topmatras 120×200 kom je natuurlijk naar Bosch Bedding

Je hebt een boxspring 120×200 en zou hier graag meer ligcomfort aan willen toevoegen. Dan is het topmatras 120×200 de perfecte keuze! Dit topmatras zal namelijk met jouw favoriete matras voor extra slaapcomfort gaan zorgen. Het topmatras zal hiernaast ook de levensduur van jouw matras verlengen. Het topmatras zal, namelijk bovenop jouw matras(sen) komen te liggen waardoor het bescherming biedt tegen vlekken en schade aan je matras.

Een topmatras van allerlei verschillenden soorten

Elk lichaam is uniek en zo heeft iedereen andere slaapwensen, behoeften en houdingen. Om op elke behoefte aan te sluiten, bieden wij bij Bosch Bedding veel verschillende soorten topmatrassen met de maat 120×200. Beslis welk materiaal het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Zo heb je de keuze uit topmatrassen die voorzien zijn van een koudschuim, traagschuim of latex kern.

Koudschuim is een steviger matras, waardoor het meer ondersteuning biedt aan je rug. Verder zal het matras jou goed koel houden door de ingebouwde ventilatie onderin het matras. Hierom is het bed dus erg geschikt voor slapers die het snel warm hebben tijdens de nachtrust.

Traagschuim is een materiaal dat stugger zal aanvoelen. Het zal echter door warmte gaan vormen naar jouw lichaam. Dit zal drukverlagend in zijn werking gaan. Verder zal het goed in samenwerking gaan met de ingebouwde warmte isolatie in het matras. Tot slot zal het eerst wennen zijn met het schuim dat naar jouw lichaam gaat vormen.

Het latex matras is op veel eigenschappen een combinatie van de koud- en traagschuim matrassen. Hierbij heeft het een steviger matras en zal zich vormen naar jouw lichaam. het zal ook de eerder benoemde voordelen, zoals extra ondersteuning en drukverlaging met zich meebrengen. Tot slot heeft het latex een uitstekende vochtregulatie functie, zodat jij lekker fris blijft doorslapen.

Als je opzoek bent naar een topmatras dat goed bij jouw elektrische boxspring past? dan heb je geluk, want wij bieden ook splittoppers aan in verschillende afmetingen en soorten!

De scherpste prijzen voor een topmatras 120×200

Wij bieden onze topmatrassen tegen de scherpste aanbiedingen, want wij geloven dat comfortabel en goed slapen niet de hoofdprijs moet kosten. Ben je toch niet helemaal zeker over jouw keuzes dan kun je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs. Als je tevreden bent met jouw keuzes, dan kun je het topmatras met maar een paar kliks bestellen via de webshop. Zo profiteer je nog van de standaard voordelen, namelijk 90 dagen slaapgarantie en snelle gratis levering over de gehele Benelux.

Heb je verder nog vragen over producten of wil je een topmatras zelf uitproberen om erachter te komen welke bij jou past? Dan verwelkomen onze slaapadviseurs je graag in één van onze winkels.