Wat is er nou fijner dan heerlijk uitgerust wakker worden in een comfortabel bed? Door een kwalitatief exemplaar uit te zoeken, slaapt u iedere nacht weer als een roos. Een tweepersoonsbed is de ideale keuze wanneer u samen met een partner wilt slapen. Natuurlijk zijn deze bedden ook ontzettend luxe wanneer u geniet van alle extra ruimte die u krijgt. Diagonaal slapen is bijvoorbeeld geen probleem op grote tweepersoonsbedden! In ons assortiment vindt u talloze exemplaren die allemaal iets speciaals te bieden hebben. Neem dus een kijkje in onze webshop wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve tweepersoonsbedden!

  • Betalen bij levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Gratis thuisbezorgd

De juiste afmeting van een tweepersoonsbed

Tijdens uw zoektocht naar een tweepersoonsbed komt u talloze exemplaren tegen die allemaal een andere afmeting hebben. Wilt u een bed kopen en vraagt u zich welke afmeting het beste bij u past? Dan kunt u uzelf een aantal vragen stellen. Slaapt u samen met een partner in het bed? Sommige mensen vinden het fijn om iedere nacht knus bij elkaar te liggen, terwijl anderen het waarderen om genoeg eigen ruimte te hebben. Een bed 140×200 is een goede keuze wanneer u het gezellig vindt om dicht bij elkaar te liggen. Dit tweepersoonsbed is overigens nog steeds ruim genoeg om comfortabel naast elkaar te slapen. Heeft u toch behoefte aan extra ruimte tijdens het slapen? Dan kunt u kiezen voor een boxspring 180×200. De extra breedte zorgt ervoor dat u iedere nacht alle ruimte heeft om te draaien en te bewegen. Dat maakt bredere tweepersoonsbedden dus een goede keuze voor personen die veel bewegen in hun slaap.

Een tweepersoonsbed of -boxspring?

Niet alleen de afmeting van een tweepersoonsbed kan verschillen. De structuur en het comfort van ieder bed is ook ontzettend variabel. Sommige mensen vinden het fijn om te slapen op een lattenbodem. Een tweepersoonsbed heeft over het algemeen twee losse lattenbodems die ook los van elkaar te verstellen zijn. Houdt u ervan om op een stevige ondergrond te slapen, maar houdt uw partner juist van een soepeler bed? Dat is gemakkelijk op te lossen wanneer u voor een bed met lattenbodem gaat. Tweepersoons boxspring 180×200 zijn tegenwoordig ook ontzettend populair. Deze bedden bieden de uitstraling en het luxe gevoel van een hotelbed. Dit komt doordat een boxspring eigenlijk een opstapeling van matrassen is. U kunt uiteraard voor stevige matrassen kiezen zodat uw tweepersoonsbedden uw lichaam goed ondersteunt.

Tweepersoonsbedden met een unieke look

Een bed 140×200 is natuurlijk vooral een praktisch product, maar het is ook fijn wanneer een bed er mooi uitziet. In onze webshop vindt u daarom allerlei verschillende tweepersoons bedden. Ieder tweepersoonsbed heeft een andere kleur, een uniek design of handige extra kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een boxspring 180×200 met opbergruimte. Hier kunt u al uw overbodige beddengoed kwijt en zo uw slaapkamer netjes en georganiseerd houden. Het is bovendien mogelijk om een bed uit te zoeken met een stijlvol hoofdbord. Ga voor een bed 140×200 met een strak design, of zoek juist een dromerig en romantisch exemplaar uit. Dankzij het grote assortiment is er keuze voor iedereen. U kunt het uiterlijk van uw bed voor twee personen daarom ook helemaal aanpassen aan de inrichting van uw slaapkamer. Zo is het bed niet alleen maar een handig gebruiksvoorwerp, maar een eyecatcher die de ruimte prachtig vult.

Geschikt beddengoed voor twee personen

Wilt u een nieuw bed kopen? Dan heeft u natuurlijk ook bijpassend beddengoed nodig. In onze webshop vindt u allerlei tweepersoons dekbedden die allemaal geschikt zijn voor uw nieuwe bed. Let natuurlijk wel even op de afmeting van uw nieuwe bed. Een bed 140×200 heeft natuurlijk een kleiner dekbed nodig dan een boxspring 180×200. Het leuke aan beddengoed is dat u de uitstraling in één keer kunt veranderen. Een tweepersoonsbed ziet er over het algemeen erg luxe uit, vooral wanneer u voor een boxspring gaat. Al onze tweepersoonsbedden zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Naast het kiezen van de maat heeft u ook de mogelijkheid om de kleur te kiezen, het type matras en het soort toplaag. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat uw tweepersoonsbed er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens een hoog slaapcomfort heeft. Bekijk alle mogelijkheden en als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met een van onze slaapexperts

Online een bed kopen?

Heeft u uw keuze kunnen maken voor een nieuw tweepersoonsbed? Dan kunt u uw nieuwe bed gewoon online bestellen. Onze webshop is altijd goed gevuld en heeft een ruim assortiment. Hierdoor kunt u het tweepersoonsbed uitzoeken dat het beste bij u past. U kunt kiezen tussen stevige frames of soepele onderstellen. Daarnaast kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij onze decoratieve tweepersoonsbedden te kijken. Sommige boxsprings zijn bijvoorbeeld bekleed met een prachtige stof, maar u kunt ook voor een luxe hoofdbord gaan. Wanneer u uw nieuwe bed in onze webshop koopt, weet u in ieder geval zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Onze bedden worden namelijk van de beste materialen gemaakt. Onze ontwerpers weten bovendien precies wat er nodig is om u als een roos te laten slapen. Dankzij de verschillende innovatieve designs en enkele gepersonaliseerde aanpassingen, wordt u jarenlang heerlijk uitgerust wakker in uw nieuwe bed voor twee personen.