Voordelen van een boxspring

Er zijn verschillende voordelen aan een boxspring bed. Naast het feit dat een boxspring ervoor zorgt dat uw nachtrust een stuk beter wordt is het bed ook nog eens een stuk hygiënischer dan andere bedden. Dit komt voornamelijk door de ventilatie die het bed biedt. Goed slapen is één van de belangrijkste factoren om een goed en gezond leven te leiden. Het is dan ook van levensbelang om een goed bed te bezitten. Dit goede bed moet dan ook zeker beschikken over een hoog slaapcomfort.

  • – Onze boxspring zijn voorzien van een zeer comfortabele instap hoogte
  • – Een boxspring staat garant voor een zeer goede ventilatie en slaap klimaat
  • – De boxspring past perfect in iedere slaapkamer en zijn dan ook in vele stijlen en kleuren leverbaar.
  • – Door het hoofdbord en de hocker aan te passen creeert u uw persoonlijke boxspring naar keuze.
  • – U heeft 25 jaar garantie op draadbreuk van het pocketvering matras.
  • – De boxspring heeft een lange levensduur door de thermisch gehard veren in het matras.

Waarom een boxspring?

Er zijn nog veel meer voordelen aan een boxspring, graag sommen wij er nog een aantal voor u op. Het uiterlijk van een boxspring is zeker van toegevoegde waarde. Een boxspring oogt namelijk mooi en is in allerlei uitvoeringen beschikbaar, dit zorgt ervoor dat u uw bed volledig kunt afstemmen op uw interieur. Mede hierdoor zorgt het ervoor dat uw bed niet ineens uit de toon valt, ten op zichten van de rest van uw interieur. Ook de ventilatie is één van de grootste voordelen aan een boxspring. Dit is namelijk waar de boxsprings bekend om staan, dit komt doordat de boxsprings veel tussenruimte hebben tussen de veren.

Zijn er nog meer voordelen?

Ja zeker, het matras bijvoorbeeld, het matras zit niet vast aan het onderstel en is dus eenvoudig te vervangen als u toe bent aan vernieuwing. Het kan namelijk zo zijn dat uw matras na een aantal jaren niet meer bevalt. Het is dan wel prettig als u uw matras eenvoudig en snel kunt vervangen. Voor u een nieuw matras gaat kopen is het van belang dat het nieuwe matras wel aan al uw wensen voldoet.