Bosch Bedding exclusief: De Royaal boxspring lijn
Bosch Bedding exclusief: De Royaal boxspring lijn

Bosch Bedding exclusief: De Royaal boxspring lijn

Maak indruk in jouw slaapkamer met de Bosch Bedding Royaals! Zo staat onze Royaal lijn bekend om de hoge hoofdborden en de luxe uitstraling. Hiernaast zijn de boxsprings de beste optie als jij voor comfort en ondersteuning. Zo ervaar je ultieme luxe en comfort in één bed. De kwaliteit van het hoofdbord en boxspring gemengd met het ligcomfort van de matrassen, zullen ervoor zorgen dat jij weer de beste nachtrust kan ervaren.

De verschillende sets

Zo zijn er zes prachtige sets verkrijgbaar in onze Royaal lijn. Zo beginnen wij met ons meest populaire set: de Mondriaan met een groot hoofdbord voorzien van een blokken patroon, verder bieden wij de barones, Brut, York, Norwich en Astoria Royaals aan. Deze boxsprings zijn geheel samen te stellen naar jouw behoeftes en wensen. Hierbij zal er naast de standaard onderdelen ook veel keuze zijn voor accessoires. Zoals nachtkastjes, hockers, extra beddengoed en nog veel meer.

Hieronder gaan wij meer in op specifieke kenmerken en voordelen van onze Royaal lijn.

Hoofdborden

Zoals je al weet staan de boxsprings en vooral de exclusieve lijnen bekend om de hoofdborden. Bij de Royaal lijn is dit ook het geval. Elk van de zes sets zijn voorzien van verschillende hoofdborden met variërende patronen. Zo zal de York Royaal komen met grote gestoffeerde verticale strepen die laten lijken dat het hoofdbord nog hoger rijkt. Hiernaast wordt de Barones Royaal met een compleet ander soort hoofdbord verkocht, namelijk een gecapitonneerd patroon met meerdere rijen knoppen.

Zo is er veel verschil in patroon en look, maar ben jij verzekerd van een enorm hoofdbord dat zeker aan beide kanten tientallen centimeters zal uitsteken.

Afmetingen en (top)matrassen

De Royaal lijn sets zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, zoals 120×200, 140×200 en de grotere maten 180×200 en 180×210. Er zijn echter voor de Royaal boxsprings ook kingsize maten, namelijk 200×200, 200×210 en 200×220. Dit zijn enorme bedden die uitstekend laten zien hoe goed een groot bed bij een hoog en breed hoofdbord past.

Uiteraard zijn dan de matrassen die standaard worden meegeleverd afgesteld op deze afmetingen. Verder is het handig om alvast na te denken over de hardheid van jouw matras. Als je onder de 80kg weegt dan neem je het medium matras en als je boven de 80kg weegt dan is het sterk aangeraden om een “firm” matras te nemen. Deze zal voor extra ondersteuning zorgen. Hierbij bieden wij ook het ANNA matras aan dat een combinatie zal zijn tussen de medium en “firm” hardheid.

Hetgeen dat voor het beste ligcomfort zal zorgen is het geïntegreerde topmatras. Je krijgt de keuze uit twee verschillende materialen, namelijk koud– en traagschuim. Het koudschuim is een steviger en meer ondersteunend matras en het traagschuim zal zich om jouw lichaam gaan vormen om voor drukverlaging te zorgen. Hierbij krijg je de keuze op verschillende diktes te kiezen. Het is de regel dat hoe dikker het topmatras hoe steviger de ondersteuning.

Onderstel

Uit de Royaal lijn is elke set voorzien van keuzes voor de onderkant van de box. Zo heb je de keuze voor een geveerde box, elektrische box of box met opbergruimte. De geveerde box zal voor extra laag koudschuim zorgen dat extra ondersteuning zal geven. De elektrische box zal elektrisch verstelbaar zijn aan het hoofd- en voeteneinde. Tot slot zal de box met opbergruimte voor een plek onderin zorgen waar verschillende spullen naar jouw keuze kwijt kunnen.

De look en accessoires

De Royaal lijn heeft veel ruimte voor personalisatie in kleur, accessoires en look. Zo kun je natuurlijk uit onze zes sets kiezen voor het hoofdbord, maar toch kan het nog persoonlijker. De kleur speelt een grote rol bij persoonlijkheid en op onze website staan alle populaire kleuren, maar staat de kleur die jij zoekt er niet bij? Dan verwelkomen wij jou graag in de winkels, want hier krijg je alle opties te zien die beschikbaar zijn.

Aan beide kanten van de boxspring zal een omvangrijkelijk stuk hoofdbord uitsteken. Hier is dus genoeg plek voor een stel nachtkastjes of hockers. Deze zullen voor extra sfeer en lux karakter zorgen in jouw slaapkamer en hebben natuurlijk hun functionaliteit. In het geval van de nachtkustjes kun je er altijd iets op of in kwijt en voor de hockers geld hetzelfde. Verder heb je nog keuze tussen verschillende soorten pootjes om ervoor te zorgen dat alles goed bij elkaar past. Tot slot krijg je nog de optie om een bijpassend dekenkist, bankje en/of textiel pakket toe te voegen aan de boxspring set.

De Royaal boxspring bij Bosch bedding

Jouw Royaal boxspring set helemaal samenstellen naar jouw wensen en behoeften. Zo bepaal jij zelf welk hoofdbord, kleur, nachtkastjes en luxe uitbreiding om het helemaal de jouwe te maken. Welke keuze jij gemaakt hebt zullen wij in ieder geval de boxspring gratis bij jou thuis afleveren.

Omdat jij bij ons de mogelijkheid krijgt om een boxspring helemaal te personaliseren, kan je jouw droomboxspring helemaal zelf samenstellen. Zo kunnen wij samen voor de juiste slaapbeleving! Bekijk het gehele assortiment nog eens hier.