Boxspring leasen

Een boxspring leasen wordt bij BoschBedding mogelijk gemaakt via www.bedden-lease.nl. Wij hebben 3 boxsprings die u kunt leasen welke van hoge kwaliteit zijn.

Lease direct jouw boxspring en slaap voor een vast bedrag per maand heerlijk!

Hoe werkt het leasen van een boxspring?

Het leasen van een boxspring houdt in dat u per maand een laag bedrag betaald ipv het totale aankoopbedrag in 1 keer te betalen. Hierdoor houdt u uw geld in uw portemonnee voor andere uitgaven. Wanneer u een boxspring koopt op basis van leasen betaald u het eerste termijn bedrag direct via iDeal. Daarna zal er een vast laag bedrag per maand van uw rekening worden geïncasseerd.

Hoeveel termijnen duurt het leasen van een boxspring?

Het termijn voor het leasen van een boxspring is 60 maanden. In deze tijd betaald u het bed af en is aan de einde van de 60 maanden het bed van u. Binnen deze 60 maanden geeft www.bedden-lease.nu u de best mogelijke service. De betaling van het maandelijkse termijnbedrag wordt automatisch geïncasseerd van uw rekening.

Waarom een boxspring leasen?

Gemiddeld brengt een mens maar liefst 1/3 van zijn of haar leven door in bed. Dit geeft maar weer eens aan hoe belangrijk het is om een goede boxspring te hebben. Je kunt intussen ook genieten van een goede nachtrust door een boxspring te leasen of door een boxspring gespreid te betalen. Wil jij een boxspring leasen? Bosch Bedding heeft een beter idee! Koop nu jouw droomboxspring op afbetaling over een periode die jij zelf kan bepalen!

Niet alleen een boxspring kopen tegen hele hoge kosten, maar toch een goede boxspring in huis halen? Dit is mogelijk doordat je tegenwoordig een boxspring kunt leasen. Ga nu op zoek naar een nieuw bed voorzien van goede matrassen en een comfortabel topmatras. Klik hier om onze boxsprings te bekijken en jouw boxspring via één van onze super handige betaalmethoden te bestellen.

Voorkom hoge kosten en leas jouw bed

Wanneer je jouw droombed zelf heb uitgezocht en naar jouw wensen hebt samengesteld, kan de prijs nog best tegenvallen. Goed slapen heeft natuurlijk een prijskaartje, maar wat nou als je dit niet gelijk hoeft te betalen? Klinkt ideaal toch! Dit kan door middel van het leasen van jouw boxspring.

Profiteer van een ruim aanbod met scherpe prijzen

Wij hopen dat je bij ons jouw droombed kunt vinden, zodat jij in de toekomst heerlijk slaapt. Wij bieden een ruim assortiment boxsprings, matrassen en andere slaapgerelateerde producten aan. Deze producten bieden wij ook nog eens tegen hele scherpe prijzen aan. Wij werken al jarenlang samen met onze leveranciers, waardoor wij dit mogelijk kunnen maken. Profiteer dus van deze scherpe prijzen en lease een boxspring.