Koop gemakkelijk een topmatras 160×200

  • Royal traagschuim topmatras 10cm dik – 160×200 cm

    Aanbieding! Royal hybrid Oorspronkelijke prijs was: €440.Huidige prijs is: €409.
    Stel samen
  • Latex topmatras royal 10cm – 160×200 cm

    Aanbieding! Latex topmatras royal 10cm zij- en bovenaanzicht Oorspronkelijke prijs was: €639.Huidige prijs is: €449.
    Stel samen

Topmatras 160×200 kopen?

Je hebt een boxspring 160×200 cm en wilt hier graag meer ligcomfort bij? Dat is goed te behalen met een topmatras 160×200. Het topmatras zal namelijk naast jouw favoriete matras extra slaapcomfort aan je bed of boxspring toevoegen. Een mooi voordeel hierbij is dat een matrastopper tevens de levensduur van je matras zal verlengen. Het topmatras zal bovenop je huidige matras(sen) komen te liggen waardoor het een bescherming biedt tegen vlekken en/of schade aan je matras.

Vind jouw perfecte topmatras!

Ieder lichaam is uniek en heeft hierom dan ook zijn eigen slaapwensen. Om goed op iedere behoefte aan te sluiten, bieden we bij Bosch Bedding verschillende soorten topmatrassen in de maat 160 x 200 cm. Bekijk welk materiaal het beste bij jou past en geniet van een heerlijke nachtrust.

Bij Bosch Bedding heb je de keuze uit topmatrassen die voorzien zijn van een koudschuim, traagschuim of latex kern. Ieder soort schuim heeft weer andere eigenschappen.

Koudschuim is een wat steviger matras, hierdoor geeft het goede ondersteuning. Zoals de naam het al zegt heeft koudschuim een goede warmteregulatie en is het ideaal voor slapers die het snel warm hebben.

Traagschuim heeft een stugger matras, maar zal zich naar jouw lichaam gaan vormen door warmte. Dit zal druk verlagend werken en werkt samen met een top warmte isolatie, zodat je lekker warm blijft tijdens je slaap. Vaak wordt gezegd dat hert slapen op traagschuim in het begin even wennen is. Het topmatras zal zich moeten vormen naar jouw lichaam.

Het latex matras is een combinatie tussen de twee andere soorten met een steviger matras dat naar je lichaam zal vormen. Dit zal ook de eerder benoemde voordelen met zich meebrengen. Verder is het latex erg goed in vochtregulatie tijdens het slapen.

Misschien ben je ook wel opzoek naar een splittopmatras voor jouw elektrische boxspring. Deze mogelijkheid bieden wij ook in allerlei afmetingen en soorten.

Profiteer van de beste topmatras 160×200 aanbiedingen

Wij bieden in ons assortiment toppers aan tegen scherpe prijzen, we geloven namelijk dat goed slapen niet duur hoeft te zijn. Ben je niet helemaal zeker over jouw keuzes dan kun je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs. Verder profiteer je van onze standaard voordelen, zoals gratis snelle levering en 90 dagen slaapgarantie.

Heb je verder nog vragen over een topmatras of wil je graag testen welke perfect is voor jouw lichaam? Dan verwelkomen onze slaapadviseurs je graag in één van onze winkels.