Welke accessoires complementeren jouw boxspring met TV lift

Welke accessoires complementeren jouw boxspring met TV lift

Maak je boxspring met TV lift compleet met de passende accessoires! In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, van bijpassende nachtkastjes tot voetenbanken en van speciale sfeerverlichting tot dekenkisten, het kan allemaal. Er is zelfs zoveel mogelijk dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien. In dit blogartikel helpen we je daarom een eindje op weg met het vinden van accessoires die jouw boxspring met TV lift complementeren.

Waarom accessoires bij boxspring met TV?

Met een boxspring met ingebouwde TV lift combineer je luxe en comfort op een unieke manier en transformeer je je bed van een plek om alleen te slapen naar een multifunctionele ruimte voor spanning en entertainment. Om deze combinatie echt recht aan te doen mogen accessoires natuurlijk niet ontbreken. Deze complementeren de boxspring met TV lift en tillen het comfort, de luxe en het gebruiksgemak naar een hoger niveau. Denk hierbij aan hoogwaardig beddengoed, slimme verlichtingsopties, noem maar op.

Inspiratie: 9 tips voor meer luxe, comfort en gemak

1. Hoogwaardig beddengoed mag niet ontbreken

Zet de eerste stap naar ultiem comfort met nieuw, luxe beddengoed. Kies voor materialen die zacht en duurzaam zijn en goed ademen, zoals bamboe, katoen of wol. Zo heb je de ultieme nachtrust en heerlijke lakens om onder te kruipen tijdens het TV kijken. Daarnaast is nieuw, hoogwaardig beddengoed als een frisse wind door je slaapkamer: met de juiste kleuren en materialen geef je de kamer een nieuwe uitstraling. Ook nieuwe kussens, een dekbed of een nieuwe matrastopper kunnen het comfort en gemak naar een nóg hoger niveau tillen.

2. Dekenkist voor bij je boxspring

Waardeer je slaapkamer op met een dekenkist voor bij je boxspring met TV lift. Zo voorkom je rommel en heb je een handige plek om al je dekens, kussens en beddengoed in op te bergen. Ook dient een dekenkist als extra zitplaats – handig!

3. Maak je boxspring compleet met nachtkastjes

Geen enkele slaapkamer is compleet zonder minimaal één nachtkastje. Een nachtkastje – en bij voorkeur twee – is simpelweg onmisbaar. Hiermee heb je namelijk alles binnen handbereik, zoals een goed boek, een kop thee, je telefoon en de afstandsbediening van de TV en de lift. Op gebied van nachtkastjes kun je het in principe zo gek maken als je wil. Van luxe kastjes met meerdere lades tot industriële kastjes, er is keuze genoeg!

Geen plek voor nachtkastjes? Dan is een bedorganizer mogelijk de oplossing voor jou. Deze hang je aan de zijkant van je boxspring en biedt een plekje voor je boeken, tablets, bril en afstandbediening.

4. Geluidsinstallatie voor een nog betere kijkervaring

Hoewel moderne TV’s tegenwoordig prima audio hebben, kiezen nog steeds veel mensen voor een aparte geluidsinstallatie. En niet zonder goede reden. Hiermee maak je de kijkervaring nog beter en waan je je haast in de bioscoop, helemaal als je kiest voor een geluidsinstallatie met Surround Sound.

Bioscoopervaring in de slaapkamer?

Wil je een echte bioscoopervaring hebben, dan moet de akoestiek in de slaapkamer helemaal in orde zijn. Zaken zoals goede, zware gordijnen, veel accessoires en akoestische panelen dragen hier aan bij.

5. Nieuw hoofdbord?

Heeft je boxspring met TV lift nog geen hoofdbord of is deze nog niet naar wens? In dat geval kun je altijd een stijlvol hoofdbord toevoegen. Ook op dit vlak vind je in het aanbod van Bosch Bedding talloze opties op gebied van kleur, materiaal en afmetingen.

6. Sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance

De juiste verlichting is cruciaal voor de juiste ambiance tijdens het kijken en de algehele sfeer in de slaapkamer. Gemakkelijk installeerbare LED-stripverlichting onder de boxspring (uitstapverlichting) of aan de achterkant van de TV kan een zacht, diffuus licht bieden dat ideaal is voor mediagebruik zonder je ogen te belasten.

7. Verstelbare leeslampen

Dat je een TV in bed hebt betekent niet dat je deze altijd wil gebruiken. Nee, soms wil je ook gewoon een boekje lezen in bed. In dat geval biedt een verstelbare leeslamp uitkomst. Een flexibele LED-bedlamp met zwanenhals naast of boven het bed is namelijk ideaal als je nog even wilt lezen voor het slapen gaan.

8. Voetbankje of hocker: praktisch & mooi

Evenals een dekenkist biedt een voetbankje een handig plekje om te zitten, bijvoorbeeld voor tijdens het aan- en uitkleden. Ook bij boxsprings met TV lift aan het voeteinde is een voetenbankje aan slimme accessoire die je slaapkamer nog completer maakt en de boxspring zelf complementeert.

9. Het zit ‘m in de details

Naast de grote, complementerende accessoires, zoals sfeerverlichting, een geluidsinstallatie of nachtkastjes, zijn het vaak de details die jouw boxspring en slaapkamer helemaal afmaken. Denk hierbij aan sierkussens, een sprei, vaasjes, planten en nog veel meer. Dergelijke kleine toevoegingen hebben een grote impact op de sfeer in en uitstraling van de slaapkamer en complementeren je boxspring met TV lift op een unieke manier.

Ontdek de boxsprings, TV-liften en accessoires van Bosch Bedding

Ben je nog in de markt voor een boxspring met TV lift en/of bijbehorende accessoires, zoals een hoogwaardig hoofdbord, beddengoed, nachtkastjes of dekenkisten? In onze uitgebreide collectie vind je alles wat je nodig hebt. Bekijk ons aanbod op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Vianen. Wij bieden 90 dagen slaapgarantie, gratis verzending van boxsprings in zowel België als Nederland en hebben al meer dan 10.000 anderen verder geholpen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze experts – zij helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar op 085 773 52 54 of [email protected].