Matras layout

479

Kies zelf uw bezorgdatum

Gratis thuisbezorgd

100 Dagen proefslapen

Veilig online betalen

100% kwaliteit

Categorie:

Pantera Matras Colorado XL Firm

Een "dijk van een matras"
Ook dit Pantera matras is binnen de reeks koudschuim matrassen een ware topper. Dit Pantera matras is maar liefst circa 22 cm dik en geproduceerd met een extra zware kern in een zorgvuldig geselecteerde firm kwaliteit HR Pantera koudschuim. Het is een wat steviger matras, voor mensen die hier bewust voor kiezen, toch veerkrachtig en soepel en door de open celstructuur van de kern is dit matras ook nog eens zeer goed ventilerend.

Voor mensen met een lichaamsgewicht boven de 100 kilo en voor de slapers die houden van een wat steviger matras, is dit matras zeker een goede keus die aan uw verwachting zal voldoen en ook zeer duurzaam is.

Wilt u een medium matras uit deze Pantera koudschuim matrassen reeks dan verwijzen wij u naar de Pantera Matras 'Colorado XL Medium'. Zoekt u een zacht matras uit de Pantera koudschuim serie, dan adviseren wij u het Pantera Matras 'Colorado XL Soft'.

En met oog voor een kwalitatief goede matrashoes

Al onze Pantera koudschuim matrassen zijn voorzien van een THERMOCOOL™ matrashoes. Onze mening is dat bij een hoogwaardig matras ook een hoogwaardige matrashoes hoort. THERMOCOOL™ is in onze ogen de ideale matrasstof voor een Pantera matras, dankzij de unieke combinatie van de specifieke eigenschappen: THERMOCOOL™ is vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, het is luchtdoorlatend en snel drogend, maar ook absorberend.

Met intelligente gel

In de matrashoes zit een intelligente gel verwerkt, genaamd Thermo-gel® Finish. Deze intelligente gel verzekert u van een optimale slaapervaring, waarbij de temperatuur precies goed is. De gel creëert een verkoelende sensatie voor de huid.

Deze matrashoes is vervaardigd van een elastisch breisel van 300 gram per vierkante meter. Dit breisel bestaat voor 45% uit katoen, en voor 55% uit polyester. Deze luxe matrashoes is 3-zijdig afritsbaar en kunt u wassen tot 40 graden Celsius.

Product specificaties

Materiaal

Materiaal

Gemaakt in

Nederland

Product specificaties

Materiaal

Materiaal

Gemaakt in

Nederland

Dit matras ligt in onze showroom

U bent welkom om vrijblijvend te komen proefloiggen! Het is ook mogelijk om dit op afspraak te doen. Op deze manier bent u er van verzekerd dat onze werknemers uitgebreide persoonlijke aandacht voor u hebben.

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

085 123 4567

Wat vinden klanten van ons

Goede kwaliteit, snelle levering

N. Bruining

Goede kwaliteit, snelle levering

N. Bruining

Goede kwaliteit, snelle levering

N. Bruining

Goede kwaliteit, snelle levering

N. Bruining

ADVIES? 0856 123 4567 Bel snel voor een goed en persoonlijk advies.